Privab

Nässjö

Det färgglada kontoret

Under 2020 flyttade Privab in i gamla nässjötryckeriets lokaler i Nässjö. Här, bakom den ganska anspråkslösa fasaden, har de fått ett kontor utöver det vanliga. Privab är ett grossistföretag som säljer produkter som får en att tänka på fest och glädje, de säljer nämligen godis i alla dess former och färger. Deras kontor är precis som en sådan där härlig godispåse här finns form, färg och glädje.
I denna inredning har vår inredare fått tolka Privabs ägares ideér och tillsammans har de skapat en härlig mix av färger och material som genomsyrar hela inredningen från entré till lagerkontor.

En bild säger ju mer än tusen ord och så även här; Ni ser ju själva vilken härlig mix av material och färger denna kontorsinredning har. Samtidigt som inredningen genomsyras av färg och glädje har fokus varit att skapa en plats där man jobbar. Man har inte gjort avkall på funktionen men gärna gjort allt lite roligare.
Mitt i kontorslandskapet finns bord och stolar för kaffepausen. De knallgula stolarna och borden från Fatboy står på en konstgräsmatta och ger känslan av en uteplats inne. Runt denna yta, utmed fönsterna, har skrivborden placerats. Dessa arbetsplatser gränsas av från varandra med skrivbordsskärmar från Götessons. Överallt finns roliga detaljer som krukor i form av bävrar eller kugghjul, klädhängare i form av en farbror med hatt eller en lampa som är som en jättestor godisbjörn. Dessa roliga detaljer kommer i stor utsträckning från Italien och företagen Slide design och Plust.
De färgglada barpallarna och fåtöljerna från Johanson Design är alla klädda i olika färger på tyg och underredena är lackade i flera olika härligt knalliga färger.

Konferensrummen eller mötesrummen är generöst tilltagna i både antal och storlek. Här finns plats för mindre interna möten men också större rum för lite fler deltagare. Stolarna i konferensrummen kommer från HAY och återfinns i olika färger i de olika mötesrummen. Skrivtavlorna kommer från Lintex och i och med de trevliga färgerna blir de en fin detalj i inredningen.
När det rosa konferensrummet skulle inredas var Privab noga med att det skulle vara ett stort runt bord här. Det blir ett kreativt och bra samtal runt ett runt bord. Bordet heter Cap och kommer från Karl Andersson och söner i Huskvarna.

Som på de flesta företag finns ett lunchrum där man kan sitta ned och äta. Stolarna i lunchrummet har inte rest långt från tillverkare till slutkund, de kommer nämligen från RBM som är en del av Flokk som har sin tillverkning och sitt huvudkontor i Nässjö. Stolen heter Noor och finns i en mängd färger och varianter.
I anslutning till kontoren finns möjlighet att slå sig ned i soffan från Lotus Furniture. Hyllan i fikahörnan, som gränsar av mot arbetsplatserna, kommer från HAY.

Varumärken i detta projekt

Visa alla varumärken
×
facebook2 instagram