Kontek lön

Ljungby

Vi fick tidigt se ritningarna till detta projekt och blev glada över på vilket sätt Kontek lön satsar inför framtiden. Företaget har sedan tidigare ett stort kontor men valde nu att bygga ut med cirka 90 kontorsplatser och därutöver konferensrum och mötesrum. Vi har fått leverera möblerna även till de övriga delarna av företaget och fick nu förnyat förtroende att leverera 90 arbetsplatser med skrivbord, kontorsstol, förvaring och besöksstol. Utbygget har tre våningar och på varje våning finns också ett konferensrum och ett mindre mötesrum inrett med fåtöljer.

Stolen heter Stella och kommer från Swedese, den återfinns i de stora konferensrummen på varje våningsplan. På väggen hänger stora skrivtavlor från Lintex. Dessa skrivtavlor är också magnetbärande. Vid sidan av whiteboardtavlan hänger en tygklädd tavla som kan användas som anslagstavla.

Hyllan Libri från Swedese blir ett fint smycke i konferensrummen.

I de lite mindre mötesrummen sitter man avslappnat i fåtöljen Etno från Homeline. Över bordet hänger den klassiska lampan Sarfatti från italienska Flos.

Mellan den nya och gamla delen skapades en fin innergård. Formerna och idéen till denna trädgård fick vi också vara med och utforma. Utemöblerna i robust metall är ursnygga Palissade från HAY, dessa blir ett fint smycke i trädgården även vintertid.

Varumärken i detta projekt

Visa alla varumärken
×
facebook2 instagram