Mer än bara möbler

Vi är ett familjeägt företag med passion för inredning och med gedigen erfarenhet av att skapa miljöer som ger utrymme för trivsel och kreativitet.

Hos oss hittar du en varierad utställning på mer än tusen kvadrat, skapad för att ge dig inspiration och nya idéer. Både byggnaden, inredningen och – inte minst – möblerna bidrar till att ge dig en unik inredningsupplevelse när du vill förändra och förbättra.

Inredning är så mycket mer än bara möbler. Det handlar om en helhet där den visuella upplevelsen samspelar med funktion och kvalitet. Där personligheten får fritt spelrum utan att du behöver göra avkall på praktisk användbarhet.

Vi lär känna dig och dina behov
Vi gör ett inredningsförslag och presenterar det för dig
Vi levererar och monterar

Kreativa koncept och vackra miljöer

Du kan vända dig till oss med alla sorters inredningsuppdrag, oavsett storlek och oavsett om det gäller ett företag eller dig som privatperson. Vi har fått vara med om att skapa många kreativa koncept och vackra miljöer. Inget uppdrag är det andra likt och det är vår starkaste drivkraft!

Dina behov är unika och ibland behövs unik inredning för att den rätta känslan ska infinna sig. Då ordnar vi det! Tillsammans med dig tar vi fram den perfekta lösningen som passar dig. Tillsammans med vår inredare skapas en miljö som speglar ditt företag, som underlättar din vardag och som passar er budget.
Vi tror på långa relationer och vill vara ert bollplank i både små och stora inredningsfrågor.

För oss är god service inte bara ett löfte, det är grunden i vår verksamhet. Som en del i detta finns vår säljare med genom hela processen från första mötet till leverans och montering.

Inredare på plats

Jag heter Josefine Wahlström och är inredare här på Sonarps Interiör. Jag har jobbat i branschen i mer än 15 år och har diplom från Beckmans College of Design.

Jag önskar vara den kreativa samarbetspartnern i utformandet av den miljö som ska spegla dig och/eller ditt företag. Jag inreder och planerar både för offentlig miljö och privata hem.

Välkommen till vår utställning Sonarp

I vår utställning i Sonarp, precis utanför Jönköping, kan du inspireras och hitta nya favoriter.

Vår utställning har vi i en ombyggd gammal ladugård. Här hittar du en varierad utställning på mer än tusen kvadrat skapad för att ge dig inspiration och nya idéer.

Vår bakgrund

I mitten av 80-talet drar Bengt och Christina Pettersson igång verksamheten på Sonarps Gård.

Många är de kontor som fått möbler levererade till sig från oss sedan dess. Under många år sålde Bengt också kopiatorer, fax och mobiltelefoner.

Vid generationsskiftet 2008 tar Johan och Malin Pettersson över verksamheten.

×
facebook2 instagram